Zapraszamy na kursy

 Oferta naszych kursów i szkoleń   >>>

Plany zajęć LO

Zajęcia w semestrze jesiennym  >>>

Matura 2017

Matura 2017   >>>

Artykuły

Kucharz

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników kursu z zagadnieniami dotyczącymi m.in.: planowania produkcji; surowców gastronomicznych; maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbki wstępnej surowców; technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek; wypieku ciast; sporządzania deserów i napojów; sporządzanie potraw specjalistycznych; ekspedycji wyrobów kulinarnych.


Wydawane dokumenty:

Zaświadczenie o ukończeniu kursu (zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej).
 

Liczba godzin:  150

 

 powrót do KURSÓW   >>>

 

Szukaj w serwisie

Gościmy

Odwiedza nas 58 gości oraz 0 użytkowników.